Čítačka čiarových kódov

Čítačka čiarových kódov

Pridané: 01.08.2022 | facebook | LinkedIn |

Na základe používateľských podnetov vám prinášame novú funkcionalitu a tou je usb čítačka čiarových kódov. Ide o funkcionalitu, ktorá rozšíri a uľahčí prácu zo skladovými položkami. Ak už používate na správu vašich skladových zásob Trialexu tak už viete že pri zakladaní skladovej karty od vás vyžadujeme aj EAN kód. To znamená že každý jeden produkt budeme vedieť rýchlo identifikovať na základe naskenovania danej skladovej položky.

Ako to celé funguje ?

Aktuálne podporujeme všetky USB čítačky čiarových kódov. Čítačku stačí zapojiť do USB a všetko je pripravené na jej okamžité používanie v našich moduloch.

  1. zapojte čítačku čiarových kódov do USB
  2. pridajte produkt na sklad tak, aby obsahoval EAN kód
  3. prejdite do vytvárania novej zákazky alebo faktúry
  4. teraz naskenujte ľubovoľnú skladovú položku
  5. po úspešnom naskenovaní položky vám na zákazke pribudne nová položka s názvom naskenovaného produktu a všetkými ostatnými informáciami

Pri opakovanom skenovaní rovnakého produktu sa počet položiek navýši podľa počtu skenovaní, cena sa automaticky tiež vždy prepočíta. V prípade, že počtom skenovaní prekročíte aktuálny naskladnený stav, zobrazí sa notifikačná hláška, ktorá vás o tejto skutočnosti upozorní. Ďalší prípad, ktorý môže nastať je že skenovaný produkt nebude evidovaný vo vašom sklade, v tomto prípade vás tiež upozorníme.

Týmto ale naša práca s čítačkou nekončí, začali sme pracovať na ďalších vylepšeniach ktoré nám čítačku pomôžu využiť ešte lepšie.

Vyskúšaj Trialexu zadarmo