Pripravte svoj autoservis na rok 2021

Pripravte svoj autoservis na rok 2021

Pridané: 15.02.2021 | facebook | LinkedIn |

Do nového roka sme vhupli s pretrvávajúcou pandémiou, ktorá mení fungovanie všetkých podnikateľov aj autoservisov. Kvalitný zákaznícky servis nikdy nebol dôležitejší. Zákazníci si teraz naozaj dôkladne vyberajú služby a rozhodujú sa, komu svoje auto zveria. Pripravte svoj autoservis na úspešný rok 2021

 

  1. Bezkontaktný servis

Aj naďalej pretrvávajú zvýšené obavy o hygienu a všetci sa snažia zabrániť šíreniu vírusu COVID-19 a jeho agresívnejšej mutácii. Je zrejmé, že bezkontaktné služby a komunikácia online budú aj v roku 2021 veľmi žiaduce. 

Snažte sa prejsť na platby kartou a objednávkový systém. Používajte ochranné pomôcky a ponúknite ich aj klientom. Upravte procesy vo svojom servise tak, aby došlo k minimalizovaniu kontaktu so zákazníkom a zvýšte hygienické štandardy. Zákazníci to ocenia.  

 

  1. Softvér pre autoservis 

Ak by ste v roku 2021 mali urobiť iba jedno zlepšenie svojho autoservisu, nech je to prechod na online softvér. Budete prekvapení, ako veľmi vám softvér dokáže uľahčiť podnikanie. Získate priestor, kde si môžete viesť evidenciu všetkých zákazníkov. K dispozícii budete všetky informácie patriace k danému zákazníkovi (vozidlá, sklad pneumatík, faktúry, zálohové faktúry, príjmové doklady) na jednom mieste. Softvér Trialexa toho dokáže oveľa viac.

Vyberte si online softvér. Klasický softvér je nutné inštalovať do počítača a viete s ním pracovať len na konkrétnom zariadení. Ľahko sa môže stať, že prídete o svoje dáta. S online softvérom sa vám to nestane, pretože všetky dáta sú uložené mimo vášho zariadenia na serveroch a viete sa k nim dostať kedykoľvek a odkiaľkoľvek. 

 

  1. Investujte do vzdelávania svojich zamestnancov

Softvérové ​​systémy, ktoré robia autá inteligentnými, je potrebné z času na čas aktualizovať. V súčasnosti už mechanici sú aj niečo ako technici a programátori. Každé auto má iný systém, a tak je nutné, aby si mechanici naštudovali prácu s rôznym softvérom. 

Automobily budú čoraz viac softvérové ako mechanické.

Tlak na neustále sa vzdelávanie mechanikov nebol nikdy väčší, ako je teraz. Ak máte zatvorený autoservis, investujte do online vzdelávania svojich zamestnancov a pripravte tak svoj autoservis na príchod automobilov so zložitejším softvérom. Budete o krok pred svojou konkurenciou. 

Rok 2021 bude výzvou pre všetkých podnikateľov. Veríme, že sa vám podarí dobre sa pripraviť a vyťažiť zo zdanlivo náročnej situácie čo najviac. Softvér pre autoservis Trialexa robí všetko pre to, aby vám zjednodušil podnikanie a pomohol urobiť rok 2021 vaším najúspešnejším rokom.