Zákazkový list pre autoservis na stiahnutie (PDF)

Zákazkový list pre autoservis na stiahnutie (PDF)

Pridané: 03.08.2020 | facebook | LinkedIn |

Hľadáte vzor zákazkového listu pre autoservis na stiahnutie? Ste na správnej adrese. Naším cieľom je zjednodušiť prevádzkovateľom autoservisov prácu, preto tvoríme šikovný online softvér na správu autoservisu. Aby sme vám pomohli ešte viac, pripravili sme si pre vás zákazkový list pre autoservis na stiahnutie vo formáte PDF.

Zákazkový list je dokument pripomínajúci faktúru za služby. Je to kompletná objednávka služieb s cenami a fakturačnými údajmi.

Ako by mal vyzerať zákazkový list pre autoservis?

Zákazkový list pre autoservis by mal obsahovať jednotlivé úkony, ktoré zákazník odsúhlasil a požaduje, a ktoré sa servis chystá urobiť. Cena jednotlivých úkonov by v zákazkovom liste pre autoservis nemala chýbať. Zákazkový list by mal mať aj dátum vystavenia - objednania služieb a miesto na podpis, ktorým zákazník objednané služby záväzne potvrdzuje.

Aby sme vám uľahčili prácu, pripravili sme si pre vás interaktívny vzor zákazkového listu pre autoservis vo formáte PDF na stiahnutie. Svoj zákazkový list si môžete stiahnuť tu. Stiahnuté PDF môžete rovno vyplniť, uložiť a poslať zákazníkovi.