Jednoduchšie podnikanie vďaka softvéru pre autoservis Trialexa

Jednoduchšie podnikanie vďaka softvéru pre autoservis Trialexa

Pridané: 25.08.2020 | facebook | LinkedIn |

Stále zvažujete, či si zaobstarať softvér pre autoservis alebo nie? Ak ste doteraz ako majiteľ autoservisu bojovali s komplikovaným programom, prípadne ste softvér v autoservise nemali vôbec, Trialexa zmení vaše podnikanie. Neveríte? 

Evidencia zákazníkov


Ako vediete evidenciu zákazníkov? Niekedy sa úkonov, faktúr a informácií k danému zákazníkovi naozaj nakopí a ak sa k niečomu chcete vrátiť, musíte to pracne dohľadávať v papieroch svojej firmy. So softvérom pre autoservis sa vám to nestane. 
Je jedno, či máte novovzniknutú prevádzku autoservisu alebo dlhoročné podnikanie. Trialexa ponúka priestor, kde si môžete viesť evidenciu všetkých zákazníkov. K dispozícii budete všetky informácie patriace k danému zákazníkovi (vozidlá, sklad pneumatík, faktúry, zálohové faktúry, príjmové doklady) na jednom mieste. 

Menej papierovačiek


Vystaviť objednávku, predfaktúru, faktúru a príjmový blok - to je len zlomok papierovačiek, ktoré musíte ako majiteľ autoservisu zvládať. Určite si želáte, aby ste toto všetko vedeli urobiť na jedno kliknutie. Stíhate vôbec sledovať splatnosť faktúr? S 
Trialexou žiaden problém!

Modul faktúry obsahuje prehľadný zoznam, kde vám bude jasné, či faktúra je uhradená alebo nie. Odosielanie faktúr zákazníkom prebieha priamo z nášho systému a dvoma kliknutiami vytvoríte k faktúre aj príjmový doklad. 

(Ne)inštalácia softvéru


Trialexa nie je softvér, ktorý je potrebné inštalovať do počítača a pravidelne aktualizovať. Je to kompletný online systém pre autoservis. Po jednoduchej registrácii sa stačí prihlásiť na web stránke cez prehliadač. Systém Trialexa tak máte stále so sebou.

Narozdiel od toho, klasický softvér je nutné inštalovať do počítača a viete s ním pracovať len na konkrétnom zariadení. Ľahko sa môže stať, že prídete o svoje dáta. S online softvérom sa vám to nestane, pretože všetky dáta sú uložené mimo vášho zariadenia na serveroch a viete sa k nim dostať kedykoľvek a odkiaľkoľvek. 

Riadenie autoservisu na diaľku


Teraz si predstavte, že zatiaľ, čo vy ležíte na pláži a relaxujete, vaši zamestnanci dostanú úlohy a informácie o zákazkách priamo do dielne, a to bez toho, aby ste im museli telefonovať. S online softvérom dokážete viesť svoj autoservis na diaľku a máte vždy o všetkom prehľad. Jednoducho moduly zákazníci, vozidlá, zákazky, sklad pneumatík, pracovné úkony a mnoho ďalších sprístupnite aj svojim zamestnancom podľa toho, za čo sú v servise zodpovední. Toto by ste bez online softvéru naozaj nemohli.